گزارش فعالیت گروه اعزامی استان مرکزی به آشپزخانه ابوتراب کربلا
گروه اعزامی از استان مرکزی جهت خدمت به زائرین عتبات عالیات با مدیریت ایرج حسنی از تاریخ 6/8/93 لغایت 12/9/93 در آشپزخانه ابوتراب کربلا مشغول به فعالیت بودند و مورد بازدید مهندس اوحدی ریاست سازمان حج و زیارت نیز قرار گرفتند.این گروه شانزده نفره در هر وعده ناهار و شام در مجموع 328 باص غذا تهیه و در اختیار هتل ها قرار می دادند و در ادامه مختصری از وضعیت آشپزخانه ابوتراب:
تجهیزات آشپزخانه مرکزی ابوتراب کلاً صنعتی بوده و مجهز به سیستم برقی می باشد دیگ های خورش پزی ،دیگ های مرغ پزی ،کباب پز ،جوجه پز و سیستم دیگ های پخت برنج تماماً برقی می باشند و پس از مرحله اولیه پخت برنج که در سپنتیش ریخته می شودبرای دم کشیدن در داخل تونلی برقی می رود که ظرف 55 دقیقه 75 باص برنج دم کشیده تحویل می دهد تجهیزات بسیار پیشرفته می باشد و هر کدام از دستگاه ها تکنیک خاص خودش را داردکه این امر می طلبد مدیر گروه و سایر اعضا آشنایی کاملی با این موضوع داشته باشند تا بتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند که گروه اعزامی بدون هیچگونه مشکلی فعالیت خود را به پایان رساندند.