صبح امروز 27 اردیبهشت 93 مصاحبه تخصصی 61 نفر از عوامل آشپزخانه مرکزی الدخیل واقع در مدینه منوره که برای دوره هفتم عمره مفرده با مدیریت مهدی امیری برگزار گردید. این مصاحبه سوالات تخصصی آشپزی، بهداشت و احکام را شامل می شد.
افراد مورد تایید برای امور اداری، سرآشپز، آشپز و قصاب در آشپزخانه مرکزی الدخیل به خدمت زائران حرم نبوی و قبور متبرک بقیع مشغول خواهند شد.
لازم به ذکر است که تمامی این افراد پیشتر با سابقه در آشپزخانه های عراق و مکه و با حداقل یک سفر سابقه در خدمت زائرین بوده اند. همچنین برای اولین بار است که این آشپزخانه بزرگ توسط مدیریت و عواملی از استان مرکزی اداره خواهد شد.
ظرفیت آشپزخانه الدخیل در هر وعده غذایی 17هزار پرس غذا می باشد.