جمعه 02 آذر 1403
EN

خبرگزاری

مصاحبه عوامل آشپزخانه مرکزی مدینه

  • 27 اردیبهشت 1393
  • 14:04
  • عمومی
  • 0 دیدگاه
  • 2138 بازدید
  • Article Rating
مصاحبه عوامل آشپزخانه مرکزی مدینه

صبح امروز 27 اردیبهشت 93 مصاحبه تخصصی 61 نفر از عوامل آشپزخانه مرکزی الدخیل واقع در مدینه منوره که برای دوره هفتم عمره مفرده با مدیریت مهدی امیری برگزار گردید. این مصاحبه سوالات تخصصی آشپزی، بهداشت و احکام را شامل می شد.

افراد مورد تایید برای امور اداری، سرآشپز، آشپز و قصاب در آشپزخانه مرکزی الدخیل به خدمت زائران حرم نبوی و قبور متبرک بقیع مشغول خواهند شد.

لازم به ذکر است که تمامی این افراد پیشتر با سابقه در آشپزخانه های عراق و مکه و با حداقل یک سفر سابقه در خدمت زائرین بوده اند. همچنین برای اولین بار است که این آشپزخانه بزرگ توسط مدیریت و عواملی از استان مرکزی اداره خواهد شد.

ظرفیت آشپزخانه الدخیل در هر وعده غذایی 17هزار پرس غذا می باشد.

علی محتشمی امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

آرشیو اخبار