فعالیت آشپز های اراک در عتبات عالیات(آشپزخانه مرکزی فدک نجف اشرف)
این گروه برای اولین بار پس از برپایی دوره های آموزشی آشپزی که توسط مرکز آموزش حج و زیارت استان به عتبات عالیات اعزام شدند.
فعالیت این گروه از تاریخ 92/12/10 آغاز و تا تاریخ 93/1/26 در آشپزخانه مرکزی فدک واقع در نجف اشرف ادامه داشته است .
گروه اعزامی در ایام نوروز روزانه 375 باص غذا تهیه و به هتل های تحت پوشش ارسال نموده به گفته ایرج حسنی مدیر گروه اعزامی هیچگونه کم و کاستی در تهیه و توزیع غذا وجود نداشته و تمامی کارها در زمان مقرر به انجام رسیده است.
لازم به ذکر است که از تلاش این گروه توسط مدیر ستاد شمسا مستقر در نجف تقدیر به عمل آمده است