ﺳﻪشنبه 04 اردیبهشت 1403
EN

خبرگزاری

فعالیت آشپز های اراک در عتبات عالیات(آشپزخانه مرکزی فدک نجف اشرف)

 فعالیت آشپز های اراک در عتبات عالیات(آشپزخانه مرکزی فدک نجف اشرف)
این گروه برای اولین بار پس از برپایی دوره های آموزشی آشپزی که توسط مرکز آموزش حج و زیارت استان به عتبات عالیات اعزام شدند.
فعالیت این گروه از تاریخ 92/12/10 آغاز و تا تاریخ 93/1/26 در آشپزخانه مرکزی فدک واقع در نجف اشرف ادامه داشته است .
گروه اعزامی در ایام نوروز روزانه 375 باص غذا تهیه و به هتل های تحت پوشش ارسال نموده به گفته ایرج حسنی مدیر گروه اعزامی هیچگونه کم و کاستی در تهیه و توزیع غذا وجود نداشته و تمامی کارها در زمان مقرر به انجام رسیده است.
لازم به ذکر است که از تلاش این گروه توسط مدیر ستاد شمسا مستقر در نجف تقدیر به عمل آمده است
رستمی امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

آرشیو اخبار